Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 H εταιρεία ΑΝΙΝΟΧ εδρεύει στην βιομηχανική ζώνη της Μαγούλας (ευρύτερη περιοχή Ελευσίνας) σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 τετρ. μέτρων με δραστηριοποίηση από το 1953 στην κατασκευή μαγειρικών μηχανών πετρελαίου (στόφες) και με συνεχή παρουσία έκτοτε στην αγορά. Έχει δε εξειδικευτεί στην κατασκευή και μελέτη ολοκληρωμένων έργων που αφορούν στην κατασκευή μηχανημάτων και ανοξείδωτων κατασκευών σε χώρους μαζικής εστίασης και επαγγελματικών μαγειρείων, τα οποία είναι συμβατά με την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής H.A.C.C.P. (HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINT) – CE κατέχοντας έτσι μια ξεχωριστή θέση στην Ελληνική αγορά.
Η επιχείρησή μας επιδιώκοντας να υποστηρίξει τις προδιαγραφές των κατασκευών και συσκευών της πιστοποιήθηκε κατά ΙSO 9001:2015 από την SWISS APPROVAL OBJECTIVILY TRUE, με αριθμό πιστοποιητικού 030-02-100-00843 και προχώρησε σε επενδύσεις μηχανημάτων C.N.C ώστε να διαθέτει ακρίβεια και τυποποίηση στις κατασκευές της.
Μελετώντας την παραγωγική διαδικασία σίτισης από την φύλαξη και την προετοιμασία των πρώτων υλών-το κυρίως μαγείρεμα- την μεριδοποίηση – την μεταφορά και τέλος το σερβίρισμα του φαγητού λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις δικές σας ιδιαιτερότητες και ανάγκες κατασκευάζουμε τα ακόλουθα όπως βραστήρες φαγητού, φούρνους ζαχαροπλαστικής-μαγειρικής (τυποποίηση G/N), φριτέζες, γκριλ, τηγάνια ανατρεπόμενα, φούρνους στατικούς , ηλεκτρικές κουζίνες,  καθώς επίσης και self – service, ερμάρια, πάγκους, λάντζες, φούσκες, τροχήλατα και λοιπές ανοξείδωτες κατασκευές.
Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τις αγοράς προσθέσαμε στην γκάμα των προϊόντων μας τον ανατρεπόμενο βραστήρα φαγητού εμμέσου θερμάνσεως, το ανατρεπόμενο τηγάνι 120 λίτρων και 80 λίτρων με σύστημα ανατροπής κλειστού μειωτήρα χωρίς περιττά μοχλικά συστήματα, καθώς επίσης και πρεσσαριστούς οδηγούς – υποδοχείς για λεκάνες GN ή EURONORM σε τροχήλατα ή σε πάγκους εργασίας.
Εκεί όμως που δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι στην τεχνική υποστήριξη των συσκευών μας, είτε με την κατασκευή επιλέγοντας τα πλέον αξιόπιστα υλικά όπως ηλεκτρολογικό υλικό E.G.O., καλωδιώσεις νικελίου κλπ. είτε με την άμεση παροχή ανταλλακτικών, σε λογικές τιμές.
Σε καμία περίπτωση τα προϊόντα μας δεν μένουν χωρίς υποστήριξη, προσπαθώντας να αποφύγουμε την πεπατημένη τακτική των «έκθετων» προϊόντων ή της παγίδευσης των εν δυνάμει πελατών.
Τελικός μας στόχος δεν είναι μια απλή ανταπόκριση στις προσδοκίες σας, αλλά να τις υπερβούμε, δημιουργώντας μια σχέση αμοιβαίου οφέλους.
Στο πελατολόγιο της εταιρείας μας περιλαμβάνονται εταιρείες catering, εστιατόρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ξενοδοχεία, νοσοκομειακές μονάδες, στρατιωτικές μονάδες, εμπορικές εταιρείες, βιομηχανίες τροφίμων κλπ.
Επίσης τα μηχανήματα κατασκευάζονται και τύπου ΜΑRIN κατάλληλα  για εξοπλισμό πλοίων (επιβατικά, οχηματαγωγά ,κρουαζιερόπλοια κλπ. )